11 feb 2018

De oplettende websitebezoeker is het wellicht al opgevallen. Niet alleen het ledenaantal van de woonkoepel is met een stormachtige opmars bezig, ook de bewonerscommissies die in de buurt of straat leuke activiteiten ontwikkelen laten een gestage groei zien. De afgelopen periode is er vanuit diverse bewonerscommissies gevraagd of het niet mogelijk is om een informatieavond te organiseren over het opzetten en functioneren van een bewonerscommissie. Het bestuur van De Woonkoepel heeft daarom met name door Daatje en Sharda op maandag 5 februari een bijeenkomst voor de bewonerscommissies georganiseerd.

Deze avond werd gehouden in zorg- en servicecentrum het Zonnehuis  aan de Nijenhuislaan 175  in de wijk Stadshagen te Zwolle.

De bestuursleden van De Woonkoepel hebben hun werkzaamheden en functieomschrijving toegelicht. Nelly Mackor beschreef de ideale werking voor een voorzitter en vice voorzitter. Chris Kranenburg gaf een duidelijke uiteenzetting van het secretariaat, waarna Sharda het BWC secretariaat besprak. Ard Buning kon de mogelijkheden voor vergoedingen en declaraties ter sprake brengen, en daarna volgde een presentatie van Martin Verdoorn over de PR en communicatie. Namens de bewonerscommissies gaven Frank Bloemberg en Jan Koridon veel informatie over hun werkwijze binnen hun buurt. Het werd een avond met een informeel tintje waarin volop gelegenheid was om elkaar te leren kennen, vragen te stellen en informatie uit te wisselen. Zo kon men van elkaar leren en ideeën opdoen.

Meer nieuws

logo swz 

DE WOONKOEPEL IS DE HUURDERSVERENIGING VAN SWZ

© Copyright woonkoepel-zwolle.nl

contact - website door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.