16 sep 2018

Begin september werd met toespraken, hapjes en drankjes, feestelijk de grote renovatie van de Gombertstraat afgesloten. De buitenzijde kreeg een moderne kleurrijke uitstraling en het energielabel werd door isolerende maatregelen naar het gewenste A label gebracht, wat duurzaam, wenselijk en besparend voor de huurders zal zijn.

Ook bij dit project was in een vroeg stadium een ‘renovatieklankbordgroep’ samengesteld. Een groep betrokken bewoners, fungeerde als oren en ogen van de woningen en de leefomgeving. Regelmatig spraken zij met de projectleiders van bouwbedrijf Nijhuis en SWZ. Hun wensen werden meegenomen in het renovatieproject.

In haar toespraak roemde Monique Boeijen als directeur-bestuurder van SWZ de inbreng van de klankbordgroep. Ook de aanwezigheid en betrokkenheid van bestuursleden van de Woonkoepel in de klankbordgroep werd positief benoemd. Samen werd er een mooi eindproduct gerealiseerd, aldus Monique.

Ook voor de komende periode staan er weer grootschalige renovatieprojecten gepland. HBV de Woonkoepel en SWZ hopen daar ook met betrokken bewoners op een soortgelijke manier een klankbordgroep te vormen. Bewoners en toekomstige huurders hebben daar heel veel baat bij.

Meer nieuws

logo swz 

DE WOONKOEPEL IS DE HUURDERSVERENIGING VAN SWZ

© Copyright woonkoepel-zwolle.nl

contact - website door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.