30 oct 2018

Zoals te doen gebruikelijk in het voorjaar (april) en het najaar (november) worden de leden van de Woonkoepel geïnformeerd, en wordt er met de leden gediscusseerd op de algemene ledenvergadering.

Op donderdag 22 november werden terwijl in de naastgelegen zaal van het kegelhuis de punten bij elkaar gegooid werden met spares en strikes, de agenda-punten van de vergadering behandeld.

Allereerst werd Monique Boeijen (directeur-bestuurder van SWZ) gefeliciteerd met haar herbenoeming voor de volgende 4 jaar, en gaf Jan Besselink als voorzitter in zijn voorwoord al een vooruitblik op de prestatieafspraken 2020-2024. Erik Dannenberg wist als thema-spreker over Armoede en zorg door de jaren heen de aanwezigen te boeien met een presentatie over de ontwikkelingen door de jaren heen van de zorgverlening en het huishoudboekje

Nelly Mackor kon op instemming rekenen op haar betoog om de (her)verkiezingsperiode avn de bestuursleden te spreiden met verkiezing in het voorjaar en het najaar, met oog op continuïteit en inwerkperiodes.
Aansluitend werd de herverkiezing voor een volgende zittingsperiode van Albertus Oosterhof enthousiast door de aanwezige leden toegejuicht.

Ook werden de concept-notulen van de voorjaars ALV goedgekeurd, Binnenkort worden die notulen toegevoegd aan de documenten elders op deze website.  
De ontstane discussie over de zorgelijke toestand van een aantal woningen, en de toenemende moeite om aan de huurbetalingsverplichting te voldoen, dreigde enigzins oncontroleerbaar te worden. De dialoog daarover kreeg een vervolg in een rechtstreeks gsprek met SWZ beleidsmedewerkers en directie.

Rond 22 uur werd de vergadering gesloten, en werd onder het genot van een hapje en een drankje nog uitvoerig en ontspannen nagesproken. 

 

  

Meer nieuws

logo swz 

DE WOONKOEPEL IS DE HUURDERSVERENIGING VAN SWZ

© Copyright woonkoepel-zwolle.nl

contact - website door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.