21 dec 2018

Op maandag 10 december werd de laatste bestuursvergadering van 2018 gehouden, en werden de agendapunten vergezeld van een terugblik op 2018 en een vooruitzicht op 2019 besproken.
De prestatieafspraken met de gemeente Zwolle, de woningcorporaties en de huurdersbelangenverenigingen staan weer in de planning. Vanuit de evaluatie van het afgelopen jaar en de werkzaamheden van het bestuur kijken we met vertrouwen naar de toekomst.

Op vrijdag 14 december werden door voorzitter Jan Besselink en bewonerscommissiescoördinator Sharda van der Vegt de bestuursleden van de BWC’s welkom geheten tijdens de jaarlijkse samenkomst waarmee we informeel het jaar afsloten. Het aantal bewonerscommissies, die als oren en ogen in de buurt voor huurders van SWZ vele activiteiten organiseerde, is in de afgelopen jaren verdubbeld, en vinden steeds meer samenwerking met elkaar en het Woonkoepel bestuur.  Hulde voor deze vooruitgang en dank namens het bestuur !

Tenslotte werd de vanuit de goede samenwerking met werknemers en bestuurders van SWZ geproost op het succesvolle jaar van samenwerking. In goede harmonie werden vele en harde discussies gevoerd in belang van onze leden. Dat symboliseerde ook in 2018 weer de samenwerking. Monique Boeijen van SWZ omschreef dat vanuit een gevolgde masterclass van sportcoach Marc Lammers, met de samenvattende woorden :  Alleen ga je sneller, als team kom je verder !

Vanuit de vele lovende complimenten kijken we met vertrouwen naar het nieuwe jaar.

We wensen alle leden van de Woonkoepel, als huurdervereniging van SWZ, hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2019 !

Meer nieuws

logo swz 

DE WOONKOEPEL IS DE HUURDERSVERENIGING VAN SWZ

© Copyright woonkoepel-zwolle.nl

contact - website door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.