25 jun 2020

Terwijl we een paar maanden geleden als HBV de Woonkoepel samen met de raad van Commissarissen van SWZ het vertrouwen uitspraken in een verlenging van de bestuursperiode van Monique Boeijen als directeur-bestuurder van de woningcorporatie kwam het afscheid toch nog vroeger dan gedacht.

Met de versoepeling van de COVID 19 richtlijnen, en met inachtneming van de 1,5 meter afstand, was het in ieder geval weer mogelijk om een afsluitende vergadering te houden, waarin we iedereen weer eens zagen, na maanden van telefonisch en online vergaderen.

Op donderdag 25 juni stond het afscheid van Monique Boeijen geagendeerd in het overleg met SWZ, nu Monique per 1 juli aanstaande als bestuurder aan de gang gaat bij Actium in Assen.
Cadeaus en lovende woorden over en weer, terwijl Monique ook nog even memoreerde aan de periode van samenwerken. "We waren het zeker niet altijd eens....maar we zijn wel op een respectvolle manier in gesprek gebleven" aldus Monique.
De continuïteit van het bestuur, met een lange periode en weinig verloop, heeft de bestuurster gewaardeerd en ook het lief en leed werd gedeeld. Menselijk en sociaal waren daarmee de verbindende woorden waarin SWZ en Woonkoepel elkaar gesteund en gesterkt hebben. Al moest ik ook weleens geremd worden en wennen aan de harde toon, als de bestuursleden weer eens stevig van zich lieten horen, in het belang van de huurder, aldus de scheidende directrice.
Tevreden terugkijkend verliet Monique later deze avond de vergadering.

Met oog voor de eerdere en nog mogelijke social distance had het bestuur ook in een videoboodschap afscheid genomen en haar veel succes gewenst in haar nieuwe werkomgeving.

Klik hier voor de videoboodschap namens HBV de Woonkoepel


 

 

Meer nieuws

logo swz 

DE WOONKOEPEL IS DE HUURDERSVERENIGING VAN SWZ

┬ę Copyright woonkoepel-zwolle.nl

contact - website door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.