24 aug 2017

Jarenlang bleef het ledenaantal van HBV de Woonkoepel rond de 900 leden schommelen.

Gevolgen van vergrijzing en uitverhuizing werden als reden opgegeven voor dat stabiele cijfer. Richting de verhuurder is een slagvaardige gesprekspartner namens de huurders steeds belangrijker geworden.

Sinds de heisessie vorig jaar oktober, is het thema ledengroei/betrokkenheid een speerpunt geworden voor de belangenvereniging. Ook bij themabijeenkomsten van bijvoorbeeld de woonbond werd de gewenste ledengroei vaak besproken. 
Samen met onze bewonerscommissies, die heel dicht bij de huurders staan, en dankzij gerichtte campagnes met medewerking van de afdeling communicatie is er een sterk stijgende lijn te zien in ons ledenbestand, en groeit het enthousiasme voor het verenigen van huurders/buurtgenoten.

Via onze nieuwste folder komen de aanmeldkaarten met stapels binnen, maar ook via deze website is opgave van het gratis lidmaatschap heel eenvoudig

 

Als bestuur kunnen we garanderen dat we ons volledig inzetten voor de belangen van de SWZ huurders, en bespreken we ook hoe we de betrokkenheid positief kunnen beïnvloeden.

De groei van het ledental zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan, daar staat bij de Algemene Leden Vergadering (ALV)  in november het bestuur feestelijk bij stil.
Via deze website houden we jullie op de hoogte ! 

Meer nieuws

logo swz 

DE WOONKOEPEL IS DE HUURDERSVERENIGING VAN SWZ

© Copyright woonkoepel-zwolle.nl

contact - inloggenwebsite door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.