25 aug 2017

Net voor de kerstvakantie van 2016 werd op feestelijke wijze de eerste fase van de renovatie en nieuwbouw bij de Binnenhofjes 1 en 2 voltooid.  Na ook de verfraaing van de flats aan de Haringvliet en de Dollard bijgewoond te hebben, was het net voor de zomervakantie dat ook de laatste appartementen bij de Geert Grootestraat feestelijk in gebruik werden genomen, en daarmee ook het renovatie en nieuwbouwproject in deze wijk afgerond kon worden.

Bestuursleden Jan Besselink, Sharda van der Vegt en Martin Verdoorn spraken met bewoners, en waren getuige van het planten van een boom door Eric, één van de bewoners van een appartement en wethouder Nelleke Vedelaar, en van de toespraken namens de aannemer Schutte bouw en SWZ.


Met de realisatie van de 44 appartementen is er een toename van de woningvoorraad, en is zeker het metselwerk van de nieuwbouw een streling voor het oog. Ook zijn de woningen qua huurprijs aansluitend in de sociale huursector doordat ze onder de huurtoeslaggrens verhuurd worden. Drie factoren die wij als Woonkoepel natuurlijk van harte toejuichen.Maar het meest om toe te juichen zijn de blije en tevreden bewoners, die in hun betrokkenheid voor deze jonge buurt, zich gezamelijk sterk maken voor de (ver)plaatsing van een speeltuin in deze buurt met jonge kinderen.

Betrokken bewoners discuceerden met Giska Eisma (SWZ) en werden daarin gesteund door het bestuur van de Woonkoepel

Meer nieuws

logo swz 

DE WOONKOEPEL IS DE HUURDERSVERENIGING VAN SWZ

© Copyright woonkoepel-zwolle.nl

contact - website door CliqidOok een website als deze? Klik voor de website van Cliq id - online specialisten.